30 maj

För att fokusera mina tankar på annat och inte deppa ner mig helt och hållet försöker jag hålla mig sysselsatt, så jag slog en pling till Alex och gick på stan med han och satt i solen, därefter åkte vi ut till Vallentuna för att kolla när Vallentuna gymnasium hade sitt utspring, gratulera Michael (Dj Majkie) till studenten, träffade även Vickan som skulle åka på sin pojkväns flak. Gud vad jag längtade till våran dag, inte många dagar kvar! Träffade även Martin där så vi stod och kollade med honom. Sedan gled tiden förbi i fart och hungriga gick vi och åt Kina mat, riktigt gott, men man blir ju nästan alltid sådär överdrivit mätt! Sedan var vi hos mig hela kvällen, gick och hyrde film och kollade på den, det måste vara ett bad omen över mig när det gäller att jag ska välja filmer, för dom är nästintill alltid sjukt dåliga, eller har någon brist som dåligt slut, den är seg osv. Även denna gång var det såhär, valde "Charm School" den verkade bra men näe även denna film hade en brist, den var på SPANSKA! som om att jag skulle kolla efter vilket språk den är på, heter en film charm school så tror man ju att den automatiskt är på engelska, men ICKE! så gör inte samma misstag som jag/vi, kolla alltid språk! Killarna drog hem vid cirka 6 imorse, därefter somnade jag helt utslagen. Nu ska jag snart möta Ame och Eve och shoppa och njuta av solen starka underbara strålar!

29 Maj, Skratta el gråta?!

Idag när jag vaknade startade det som vilken annan dag, halvt yrvaken tar jag mig till skolan, vi ska ge våran ena lärare avslutningspresent (två muggar från Rörstrand designade av Filippa K & "Änglate" från NK kaffe/te) Hon blir jätteglad och en och annan tår kommer nerför kinden faktiskt. Låter ganska cheezy, men Anna har genom dessa åren vart en helt underbar lärare och hon har lärt oss så mkt! Efteråt går Sibina och jag lite på stan, sedan skiljs vi åt för hon har bråttom hem, skönt väder ute så jag tog en lite sväng in i några buktiker, då får jag ett samtal från kära Max, som berättar att Hubbe (Hunter, hans lillebror) inte klarat sig och avled imorse. Förra lördagen så blev han påkörd av en bil och har sedan dess legat i koma och vaknade helt enkelt inte upp igen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, Hubbe var en av de finaste människor jag vet, hans humor var underbar likt allt annat han gjorde, alla knasigheter vi kunde få för oss när vi var som mest runda om fötterna, alla minnen vi har ihop är det som får fortsätta din "existens" hos mig/oss alla! Det är alldeles för orättvist att en så fin person måste lämna oss, men du får kika ner mellan molnen och tillslut ses vi igen. Vila i frid vår älskade vän, bror, son. ♥ 89-04-17 +08-05-29

Som att detta inte skulle vara nog på denna dag så får jag en timme senare ett samtal från Jonathan, som berättar att han suttit två veckor i häktet i BORÅS p.g.a att en idiot till brud hade anmält honom och en till för våldtäkt, sedan efter två veckor erkänner hon att hon bara ljugit om allting. !. Alltså helt ärligt hur dum i huvudet kan en människa bli att ljuga om en sådan allvarlig sak?! Han berättar att dom fick sitta inlåsta hela dagen i sina cellar, bara gå ut ur rummet när det var tid för mat. Tänk vad hemskt att bli inspärrad när man vet att man inte gjort något Helt sjukt, det enda jag kan säga!

Resterande timmar av dagen spenderades gråtandes och äta en stor godispåse! Och ni får just nu ursäkta om jag inte kommer vara direkt pigg på att blogga! Vill avsluta detta med att tacka mamma för att du är så himla underbar! På måndag kommer du och pappa äntligen hem!

Gröna Lund m. tjejerna!

Lagom skön skoldag, två lektioner som vanligt, religion & svenska. På religionen kollade vi på en film som handlade om folk som upplevt nära-döden-upplevelser. Scary som satiken var deras historier! Burr, jag hoppas verkligen jag hamnar på rätt sida för det som vissa upplevde den stund som de var "döda" vill jag verkligen INTE uppleva när min dag är kommen! Och på svenskan satt vi ute i St Görans parken och hade lektion, mestadels sol och allmänt prat. Därefter gjorde Emma och jag klart lakanen och sedan gick Ame, Emma, Carro & jag, till tbana och åkte mot slussen för att möta upp segis Jonna, sen gick vi ner till Djurgårdsfärjan och tog båten över till Djurgården, närmare bestämt till Gröna Lund!

Guud vad kul vi har haft, inte vart där på år och dar! Vi kom dit vid öppningen klockan tre och åkte inte hem förens 22.00, vid stängning! 7 hela timmar har vi åkt, inte konstigt att jag nu mår värre än att vara full,bakis,full på en och samma gång, kan inte ens förklara i ord hur illamående jag är just nu, yr i huvudet som bara den också!
På 7 timmar hinner man ju med ett antal många åk, och mellan allt så käkar man ju lite onyttigheter också som verkligen inte bådar gott när man sätter sig i Extreme! fyfan! det var den första attraktion som jag och Jonna åkte när vi kom dit, säger bara ett ord för att beskriva denna;SJÄLVMORD! Omg jag skrek verkligen för livet så livrädd var jag, men jag överlevde, annars skulle jag inte kunna skriva detta eller hur! Och i slutet av kvällen körde Carro och jag radiobilarna gång på gång, ingen kö så bara att gå in igen direkt, så kul vi hade tjejen! Och som vi skrattade !  Men som sagt gud vilken otroligt rolig dag vi haft tjejer och som vi sa i betygsdömning; KANONBRA, 4 toasters! Hahah! Älskar verkligen er tjejer, Tack för att ni finns i mitt liv! Då, NU och föralltid! ♥ Morgondagen tillägnas åt er!

Näe nu måste jag sova, känns verkligen som jag fortfarande sitter och åker nån sak så mkt snurrar det fram och tillbaka i huvudet och känns som om alla inre organ har vänt sig 20 varv och åkt upp och ner och nu bara ligger i en enda röra! Imorgon hoppas vi på stark sol så vi kan soooola!

Bilderna läggs upp imorgon! =)


XoXoXo


sol i Vasaparken

Så underbara sol, efter skolans slut (11.00, riktigt långa dagar numera?!) gick Emma och jag ner till Vasaparken för att pressa i solen, så underbar dag! Dock efter ett tag tyckte molnen att dom skulle ta över solens strålar och täckte hela himmeln, så vad gjorde vi? Jo självklart gick vi ner till Solexpress och la oss i solariumet en stund och solade vidare där, klara där så hade solen tittat fram igen så vi gick tillbaka till Vasa. Vid halvfyra tiden åkte Emma hem och jag låg kvar, Sarah skulle komma efter jobbet.. När hon slutat så går jag och möter henne vid St Eriksplan och åkte till gallerian för att hitta present till hennes kära syster som blivit 18! Efter vår shoppingrunda avslutade vid med middag på Kungshallarna och därefter gick vi hem, via Humlegården, old old memories man har i denna kära park! :) stöter på Weil på vägen och stannar och pratar en bra stund. Därefter raka spåret hem! Helt slut, känner verkligen att jag legat en bra stund i solen! Ligger och konsulterar med Fredric om att jobba på med brännan, han tycker jag är galen som i julas när jag var på semester i Thailand med syrran och mamma pressade med sololja redan första dagen. Men wtf jag ärlskar att sola och oro över att få rynkor, äsch finns massa motmedel mot detta i alla dess olika prisklasser! Men nu ska jag fortsätta och kolla på CSI, helt inne i det!
Imorgon är det skola, ta båten över till Djurgården och sola där, sen så ska tjejerna och jag till Grönan, så we will be there om ni vill hitta oss!

XoXoXo


Darling! Efterlyst!

Bara måste lägga in detta, min sötnos Alexandra har börjat pyssla lite smått med pärlor och denna är till mig, helt perfekt passande, det är en sko+ den är rosa! Gumman du är bra bättre bäst!

EFTERLYSER!
Och idag måste jag förresten tillägga att jag har förbättrat min gloria så in i norden, när jag var nere och skulle handla mat på Ica så var det en lös hund som sprang runt helt vilsen, en jättesöt lite beige pudel, och ingen runtom verkade kännas vid honom, så jag hukar och visslar så han ska komma, rädd för att han skulle springa ut i gatan och bli påkörd! Sedan får vi ringa till polisen och anmäla den söta lilla krabaten! Så om det är någon som känner att den saknar sin "människans bästa vänn" så är det bara att slå en pling till polisen, där får ni nummer och sen är det bara att hämta honom!  Kännetecken:
Beige pudel, har ett svart läderhalsband med strassbokstäverna "Rocker"


image41
XoXoXo


Fille 20!

Lördagen i ära spenderades i Sollentuna hemma hos Fille för att fira hans födelsedag! Kollade även först på melodifestivalen men sen spårade allt så tv struntade vi i totalt , vem vann? I still don´t know, får kolla Aftonbladet. Riktigt rolig kväll måste jag säga och alkoholen flödade på ganska så bra så in the end var alla lagom runda om fötterna. Skulle gå till nattbussen,jag hittar ju noll och jag var den enda som skulle till stan, Thanks. Dock tackar jag för att en taxi kom! Så vi hoppar in, sen  säger Emma, här ska du av Carro din buss går här! Fyfan vad kämpigt det var att ta sig hem, mådde verkligen inte bra och bussens alla svängar hjälpte inte alls till! Men sisådär vid halv 4 snåret lyckas jag nå min dörr och staplar raka vägen till sängen! 

Idag var det ju lite halvkul och vakna, är ju mors-dag så slängde iväg ett sms till mamma, i know BAD! Men hon ringde senare, det mesta som dock diskuterade var min student, men den är ju iofs lite lite viktigare :P 
Vid middagstid knackar ena grannen på och undra om jag ska med ut och käka, köper med oss revbensspjäll & potatissallad och sätter oss på en filt i parken och har det skönt i solen. Sedan var det bara att pressa på! Nu lite halvyr ligger jag och kollar på tennisen,Roland Garros. Hur mycket bättre kan en söndag bli?! Längtar till morgondagen då Jonna och jag gjort upp planer om att lägga oss i Vasaparken och sola hela dagen, om nu vädret kan vara lika underbart imorgon som det vart idag! Så please moder natur ge oss SOL för sjutton! 

XoXoXo
 

Killar chokladi!

Igår gick skolan i olika takter ena stunden gick det fort andra långsamt som bara den, hade skrädderi, blev klar med den vita klänningen,äntligen! Så från 8-13.10 pysslade jag med den, därefter hade vi screen-tryck, så vi hade tagit med oss lakan och tryckte och pysslade med lakarna till vårat flak! Strax efter fyra drog vi oss hemåt :) Lagom trött och sliten kände jag bara för en skön hemmakväll med film och godis :) Meeen så blev inte fallet, vid midnattssnåret får jag ett sms av Nicky att jag ska infinna mig vid svampen om en kvart. Puh skojjar dom, jag hade ju min chill-kväll. Dock så hade jag somnat en stund så lite pigg hade jag hunnit bli. Ut i vårkylan och få vänta och jag hinner dit före och undrar vart dom är, näe då har dom hunnit med en snabbis inne på Vaniljen, men tog inte alltför lång tid innan de tre muskitörerna kom bestående av Nicky,Dennis & John, låt oss säga att Nicky vid det här laget var lagom rund om fötterna, vi bestämmde oss för att dra till Huset och partaja vidare!
Vid dörren möttes vi av ett sällskap som var  to drunk och blev nekade av vakterna, då börjar dom of course "tjafsa" som om att chanserna ökar att få komma in om man börjar tjafsa, dume ass! :P
Inne möttes jag först av en go och glad Viktor, längre in fanns fler man kände (: så var en riktigt rolig kväll!  Natten gick över till skymning och skymning till morgon, gud så roligt man har med dom! Dennis är tvungen att hinna med tåget för att åka till jobbet så han och jag åker till t-centralen, säger bara det, snacka om att vi hann exakt och köpa biljetten, John & Nicky får åka till Nickys pappa och hämta allas väskor och ta en senare tåg hem. Säger bara det efter jag lämnat av Dennis och satt på tbanan hem var jag helt slut, kom väll hem idag runt 10-10.30 någon gång, därefter var det raka vägen till sängen och SOVA! Finaly! (: Så skönt det var att få lägga sig i en nybäddad säng !

Nu ett antal timmar senare så ska jag strax göra mig iordning och åka till Sollentuna för att fira Fille som i veckan fyllde 20! Grattis i efterskott igen! =) Blir nog lite schlager tittande också, dock så verkligen avskyr jag melodifestivalen, bara så överreklamerat! Men nu måste jag sluta så jag hinner göra mig iordning (:

P.s Dagens rubrik är ett "interskämt" från gårdagen! ;D D.S

XoXoXo




Found my call

Pust ut!
Idag hade vi stilhistoria, kom lite lite ytte pytte försent dock, tunnelbanan var försenad eller vad det var woho, när det bara är två stationer att åka, men men! Lektionen till ära idag hade vi en läxa till, bilder till tre olika (levande) designers! Jag valde of course två av mina favoriter "The American classics"- Ralph Lauren och Tommy Hilfiger, och för att få med lite svenskt i det hela och i samma designstuk så valde jag våran allas kära Mr Kalsongmärket no 1, Björn Borg! Efter min lilla presentation så säger min lärare Joanna: -Carro du borde hålla på med PR!
Och där, det var då i found my call, jag fick mitt tecken, allt föll på plats, jag pratar som en kvarn och kan övertyga folk så in i norden om allt möjligt (produktväg, osv. alltså). Det var verkligen rätt benämning på mina "kunskaper"/Intressen (jobbmässigt). Så nu har jag bestämt mig, jag ska studera Public relations och bli så sjukhelsikes grym på det! Funderar även att läsa lite mer företagsekonomi & affärsjuridik. Har verkligen inte känt mig taggad inför att plugga igen, efter alla år i skolan, men nu NU är jag taggad som sjutton! Dock skönt med sommarbreak först!

Och på tal om sommaren, efter skolan idag så åkte Ame och jag till St Eugenia katolska kyrka (kungsträdgården) för vårat studiebesök och försöka få vår "frågeställning" besvarad av biskopen, eftersom vi inte kunnat boka tid, för om man ska boka en tid krävs det att någon på andra sidan linjen SVARAR! Men nej han hade inte tid, först ett dop, sen ett möte. Buhu! Men Men därefter bestämmde vi oss för att köpa med oss fika och åka hem till Ame och bara ta det lugnt och gossip om allt möjligt, även en del framtidssnack uppstod. Vi satte oss ute i solen, fikan bestod av så otroligt goda jordgubbar, kex,muffins,"snurrebulle". Tiden gick fort förbi och helt plötsligt var det på väg att bli kväll.

Just det måste ju bara rapportera, EXAKT 2 veckor till studenten idag, så vid den här tiden om två veckor kan ni hitta mig på (tyvärr) Hot Company på slutskivan, dansandes och lagom "go & gla´" hehe!

XoXoXo

image39   
Gotti gott gott!   

image40 
Bara att hugga i direkt,inget segande här inte!


Spegel, Spegel på väggen där

...säg mig vad jag i min framtid ska göra... Okej det rimmade inte, men nu är jag verkligen stressad till max. Det är nu en av dom lyckligaste tiderna i mitt liv, inte långt kvar till studenten (okej evigt tjat, men det är det största som hänt på länge & vilken befrielse!).. Äntligen är jag klar med skolan, alla inlämningar och prov är gjorda så no more no more! Men vad händer nu? Denhär stressen gör mig snart gråhårig, jag vill verkligen INTE plugga vidare direkt,det har jag inte tillräckligt med ork till, dessutom vad vill jag plugga vidare till?! :S Nu har jag verkligen ingen aning om vad jag vill bli. Idag på engelskan så var det första gången en lärare frågat oss om hur vi egentligen mår, våra tankar och funderingar om studenten och tiden efter. Känndes skönt och veta att man inte är den enda som inte har den blekaste aningen! Men nog om detta, lär ju nämna det fler ggr ju närmare dagen kryper fram!


Förövrigt idag så har det vart allmänt slappt i skolan, riktigt skönt faktiskt! Två lektioner och en överdrivet lång håltimme mellan dom! Eftermiddagen och fram tills nu 20:22 så har jag spenderat tiden med att göra klart de två sista läxorna någonsin! Religon- Katolism & Stilhistoria x3 designers. Yes Yes!  Fick även meddelande av min mycket goda vän Mattias där han berättar att han ska ner till Skåne och tävla en vecka! Hoppas verkligen att det går bra killen! Håller tummen här hemma! <3 Och passa på att partaja som bara den,as usual! ;)

Mattias (foto:E.J)
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv, är det inte Grey´s Anatomy idag?! :O Gud vad dålig jag är på att ha koll, men inte blivit något tvtittande de senaste veckorna!

Just det från och med cirkus den 8/6-7/8 så är jag borta från Sthlm, så den som vill hinna ses får allt skynda sig på! =) Slå en plingeling bara,nu är det ju inte lektioner längre Host Host! ;P

XoXoXo

image37
Spegel spegel på väggen där;
-säg mig vem som schtekigaste i världen är
-Exakt, Du är! ;)


kvällen som kommer 1 gång/mån

Får ursäkta för den senaste veckans fördröjningar mellan varje inlägg men som nämnt innan så är det sjukt mkt just nu och stressigt som bara den, studenten kryper fram med stormande steg och det ska bli så skönt att slippa allt pluggande som har överröst oss de senaste veckorna. Men sen så är det ju så himla skönt att gå upp och åka till plugget och bara "lala" (Emmas uttryck), det positiva med att börja jobba är att när man går hem för dagen så går man hem och är ledig, inte massa läxor som ska göras, plugga inför prov eller skriva klart inlämningar. Men vad vill jag egentligen göra efter studenten? Jag har alltid vart inriktad på vad jag vill bli, men nu har jag "tröttnat" på den drömmen, blir skönt att dra till Australien hela hösten så kan man vila upp sig lite och ha massa kul och fått tid att kunna tänka i lugn och ro vad som ska ske därefter.

De senaste dagarna så har det var så mkt skoj,i torsdags var vi på Rix Fm festivalen i Kungsan, riktigt kul. Men oj vad mycket fjortisar som var där, harregud!

Fredagen, egentligen finns det inte tillräckligt med ord att beskriva denna dag, kvällen var en sådan kväll som bara kommer sisådär en gång i månaden- Allt vara bara klockrent!
Dagen började med en efterlängtad ledighet från skolan, fram tills halv 3 då vi äntligen skulle ha skolans mösspåtagning (bättre sent än aldrig, TAck ABC-Gruppen för förseningen av vissa klassers mössor!!) Därefter gick Emma,Carro,Hanna och jag och tog en smarrig fika på Café 60. Klockan ran iväg så det var bara raka spåret hem och fräsha upp sig för kvällens händelser.. Emma, Carro och jag styrde kosen till Huset för "Girlsnight", blev välkommnade av en lika leende Viktor som gav oss våra godiebags (smaskigt innehåll ;) ) Därefter började vi med champagne, dock tömdes mitt glas ytterst snabbt då jag skulle ta en klunk stöter emma i armen i mitt glas och vips så har jag ett glas skumpa i hela ansiktet och på kläderna, ahh skönt start ;D Sen styrde allt på, fick lap-dance av gogo-dansarna (riktigt het dude den ena måste jag påpeka ;)) Kvällen var verkligen helt underbart lovely!

Igår så vaknade jag aningen bakis och skulle upp och göra mig iordning för att åka till Sarah på hemmafest, riktigt skön kväll, längesen man bara var hemma och hade kul,drink-lekarna avlöste varandra till vi alla var glatt runda om fötterna, kvällen slutade ungefär vid halv 6 imorse. PUH! Så idag blir det en slappis dag, helt inne i Gossip-Girl maratonet så nu har jag inte så mkt mer tid att skriva, är det något jag glömt så send it to me och jag redigerar ;)

                

XoXoXo


Fashionshow

Gjorde näst sista delen på nationelle Eng idag, talking, efter detta slutade skolan för min del. Fick lämnat tillbaka alla böcker som var försenade på bibloteket. Puh! Därefter var det raka spåret hem och sova! Inte fått många timmars sömn de senaste 48 timmarna så det var riktigt skönt att få sova.
 
Kvällens sista timmar spenderades bland annat på modevisning, riktigt kul, vissa plagg var riktigt fina och andra kanske inte lika fina enligt mitt tycke (oj vad snällt jag formulerade det, överraskad :O hehe) Träffade Jossan också, inte sett henne på år och dar känns det som! Efter visningen åkte jag hem till Sarah och vi gjorde väll allmänt ingenting, tjejsnack ;) , och Grey´s Anatomy! OMG, som vi var nära att gråta som småungar flertal ggr, tacka vet jag att jag inte är den enda som har lätt för att börja gråta för sorgliga saker på tv/film hehe.

Nu har jag precis avslutat det sista på mitt Stilhistoria arbtete! Skööönt! så nu ska jag ha en enmansdate med min kudde, imorgon är det sista delen på nationella Eng, Thank goooood! Dock klockan 8 på morgonen! Det är ju fortfarande natt då, kan inte lärarna försöka förstå det ;P

XoXoXo


Ikea-köp mig´!

Igår tog jag en tur till Ikea för att inhandla lite förvaringssaker, bättre plats för spöket Laban under sängen nu.. Stötte ihop med min lilla söta Kimberly, long time long see ! =/ För övrigt var måndagen en solig, men kallare dag.
Fick även biljetterna till slutskivan den 5 juni, så om det är någon som vill ha så är det bara att höra av sig, 130:- kostar dom ;) Fick även en t-shirt som vi ska ha på oss, bara heeelt klockren, bild finns längst ner på sidan.

Idag så startade skolan 08.00 och som vanligt tycker jag detta är en alldeles för tidig tid, men dagen startade iaf då, med religion, läxförhör på Hinduism därefter var det tydligen inbokat ett studiebesök på Hare Krsna centret, ligger ju precis vid skolan (Fridhemsplan), väldigt informativt osv, men skulle gärna ha hoppat över den lilla "cermonin" vi fick delta i, klockor som ringde, snäcka som det blåstets i, ja ljuden var många och även lukterna då rökelser tändes. Men klockorna, dom var verkligen värst, klingade i öronen ett bra tag efteråt och med redan huvudvärk så var det inte direkt ett "botande" ljud hehe. Efter vårt studiebesöket var det dags för svenska, där jag inte har så mkt att berätta om, sov mig igenom hela lektionen, så trött o sån huvudvärk =7 men gott med en timmes sömn iaf. Sedan var det lunch, därefter mötte jag upp Alle vid Svampen, efter en god latté tog vi en liten svängom inne på Stureg. Därefter så har dagen hittills bara skridit fram i lugn, fortfarande huvudvärk, och synen bilr suddig lite då och då.. Hmm inga bra tecken kan jag tro och imorgon är det Eng nationella, tur att det är talking,men har även Eng nationella på tors listening & understanding. Verkligen inte tid att bli vare sig sämre el stanna hemma! Så nu ska jag krypa ner med lite te under täcket och vila. Ha en lovely night!

XoXoXo


                           image30
Nya partyplagget kanske?

wanna have fun x3

Söndag idag, ursäkta mitt sega bloggande, men har vart full rulle med partaj och en aningen bakis..

Onsdag
Dags för klassens skiva på Ego,fyfan vad underbart kul det var! Tjejer love you all! Måste ge big credd till vår ursöta lärare Isabella som blev en aning rund om fötterna och dansglad, gjorde till och med en liten sväng om upp på stolen ;) Lagom runda om fötterna skulle vi hem, jag och Ame slutade hemma hos Viktor.. Säger då det, vilken kväll/Natt/Morgon och förmiddag. Aningen bakis mötte vi upp Eve vid Åhlens, sen satte vi oss på Burger King för lite glass, guud vad skönt med sool, men inte utan solglajjor ;P heheh Sedan var det bara att gå hem, sova någon timme och göra sig iordning för ytterliggare en skiva,

vid tio-tiden slöt Ame och jag upp med Sibina, för att styra oss mot Kitten Klubb och Jensen (södra/norra?!minnet sviktar sorry!) Kul kväll, roligt folk osv, Dock lite dålig feed-back till Dj´n, då musiken stannade helt 3 ggr och folk stod lika förvånade/förvirrade som Dj´n själv. Vid två tackade vi för oss, då höll det inte mer, så bara att traska hem i vårnatten.

Fredag
Skola idag, var jag pigg? inte det minsta, vid tio-tiden droppar jag in, märker att två stycken av tjejerna saknas, jo jajjemensan, Ame och Sibina pallade inte trycket och stannade hemma :P hehhe
Vid halv fyra var skolan äntligen slut! OMG! aldrig längtat så mkt efter att få sluta. På kvällen åkte jag till Edsbergs Slottspark för att träffa Emma, Ivar, Fille och Kim för lite förande, Mange mötte jag på bussen. Thank good, hittar noll :P heheh Efter att myggen halvt ätit upp oss gick Emma och jag till pendeln för att åka in och möta Carro vid centralen. Dags för utgång nr 3, puuh vad mitt huvud inte känndes hundra, men bara att ta några återställare! hehe. Tack tjejer för en helt underbar kul kväll! Och tack Björkman  för sällskapet på tbanan och sängplatsen, hehe.

Lördag och Söndag spenderas helt åt chill, ta det lungt och göra nada, iofs, gick en liten shoppingrunda på lör :)

XoXoXo
?


what to say

ja harregud vilken dag det har vart, redovisning på morgonen, kul näee inte så värst!
när skolan väl var slut, okej klockan var 10.40 men känndes som en hel evighet!
Ame och jag gick ner till Espresso House och tog det bara lungt och pratade om allt möjligt. tiden flög förbi och vips var klockan ett, stressade som bara den över att inte inhandlat allt till studenten, letade vi panikartat efter klänningar,skor och väskor.. hittade vi något?! NÄE! fy katten, vi lär ju få ta studenten iklädda ENDAST studentmössan för lyckan att hitta något verkar krympa för var dag som går förbi, men så ere när man är seg och tror att man som vanligt kan göra allt i sista sekund. Vi yrade iaf runt på stan tills halv fem utan några fynd, eller jo Ame hittade ett par helt lovely jeans! Så får glädjas över hennes lycka!
         Skulle haft pluggdag med Fadi, men så blev ikke planerna. Men Ame i love you och trots våran nackade kyckling yra på stan så hade jag en underbar dag! =)

Läste om dommen som föll över dom som missahandlade Ricky till döds, helt jäääävla (ursäkta ordvalet) sjukt att dom kunde få så lågt straff! Vart är Sverige på väg?! Ajja må gud straffa den som straffas ska! Kommer bita tillbaka senare i livet hoppas jag!

Men nu ska jag hoppa i säng efter en lång dag, pluggat som tusan ikväll inför redovisning x2 imorgon, plus att jag har nationella eng prov. Vilken underbar dag, ser redan fram emot den, not! Eller jo iofs kvällen, då är det studentskiva! Woho hela klassen ska shaaaaka ass ;)

XoXoXo


Effektivitetens dag!

Tro mig, segstartad morgon, kom till skolan vid 8, då var det svenska närmare bestämt svenska nationella prov,muntliga. man skulle ha valt en text och en bild ur häftet osv. Allt det hade jag gjort och skrivit mitt PM och lämnat till läraren, men hade jag skrivit något tal,Näe. Så blev till att improvisera ihop ett på plats, och bra gick det tycker jag allt, mycket skönare att bara kunna prata på och inte ha ett papper i handen att följa.

Efter skolan gick jag och bokade vårt bord (Vapiano), till sista middagen med klassen! inte långt kvar nu tills vi alla skiljs åt, okej lite drama queen över det, många av er kommer inte bli av med mig så lätt ^^ Men idag är det exakt en månad kvar tills studenten och som vi alla i hårdpluggandets tider längtar efter denna dag! Om tre veckor kommer mamma och pappa hem, jippie!  

Idag är det även ett år sedan min ridolycka då jag klantigt nog föll av min häst, men efter antal läkar- och rehabbesök så står man på benen igen =) Som så många av mina vänner säger, -jag måste ha fler liv än en katt! haha

Näe nu hinner jag inte med mer skrivande måste fortsätta med min samhällsupgf. inte direkt att jag föredrar den framför detta,men måste bli klar med den! Sedan blir det allt till att ta det lungt,den här nedrans hostan jag har vägrar ju försvinna och så trött man blir! =7

XoXoXo


summering

Puh ligger här helt utslagen och trött, kom hem för snart två timmar sedan från Anne-Marie. Vaad mysigt vi hade tjejer..

Torsdag
Sovit över hos Emma efter Valborg,puh helt borta är vi när vi vaknar,när jag ska hem säger Emma att tåget går tio i så visst jag skyndar mig ner, är där cirkus kvart i,men näee tror ni tåget går då nope! tio över går det så bara att vänta, tänkte att gud vad bra, då går ju bussen 23 över hade jag för mig, skitbra då hinner jag exakt! Går bussen 23? näee det är röd dag så då går den bara 53, så bara att vänta igen! Väl hemma totaldäckar jag i sängen, så himla trött! Sedan vaknar jag och får skynda mig att duscha och åka till sötnosen. Han är och jobbar så skulle möta upp. först får jag vänta på tbanan som tydligen var försenad, vänta vänta vänta. sedan när jag skulle ta en av bussarna dit så var det bara att vänta en halvtimme för det var ju fortfarande röd dag. väl framme så gick jag till han och fick delicius mat! Muuums! Han skulle sluta vid 8, okej vänta igen , men nu väntade man ju för en gångs skull på något positivt =) Men näe han blir tvungen och jobba över så bara vänta igen,nu var jag kanske inte direkt på det gladaste el piggaste humöret,men saknat dig så,men vid kvart över nio fick han äntligen sluta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, dock så rök våra planer på bio. Men struntsamma, vi satte oss på ett fik istället. Sedan tänkte vi att hmm nattbio,men näe tydligen så går bara dom på fre-lör. Så vi åkte hem istället =) Saknar dig!

Fredag
Mötte upp Anne-Marie,Eve och Rickard vid Åhlens för en shoppingrunda, Eve hittade en jättesöt klänning som jag föörmodligen kommer tjyva när hon sover ^^ därefter handlade vi gott för kvällen, sedan åkte vi till Gullmars för att ta bussen hem till Ame, väntade in Jonna där som mötte oss. Sedan grillade vi god mat och drack gott, Ame fick sin present, gissa om hon blev överraskad! En klänning som hon verkligen ville ha och vi hela tiden sagt näe men guud vad ful! (bara för att vi redan köpt den till henne) och så ledsen och arg hon vart på oss för att vi sagt så, men igår blev vi till slut ursäktade, damn vi är allt bra taskiga ibland! Sedan dags för efterrätt och därefter blev det myspys med film,chips osv. en komedi och en skräääckis! Tackar vet jag att man kan gömma sig bakom en kudde när man inte har gosebjörnen i närheten och krypa ner i famnen på.

Lördag
Åter till dagen. L-dagen. Kanske den mest långdragnaste lördagen för året. känns som om det är söndag och jag har tonvis med pluggande, men som sagt det är inte söndag utan lördag så no plugg idag! Nej nej! Får se vad eftermiddagen och kvällen har att bjuda på!

XoXoXo


RSS 2.0