Satans dag!

Dagen börjar med 1½ timmes religion,whoho! Redovisning, och som jag har pluggat in allt jag ska säga utantill, tror ni då att Ame och jag får redovisa vårat? Näe när det är 6 minuter kvar så ska vår "kära" (hoppas ni uppfattar sarkasmen!) lärare fortsätta bladdra på, så vi får redovisa nästa vecka. Ja vad kul! För då har vi ju inte en massa annat som ska lämnas in, redovisas och prov! :S

Solig dag så efter skolan gick Ame, Eve och jag en liten shoppingrunda på stan för att kolla studentpresenter till mig och Ame! Ringar var dagens search så vi satte iväg till George Jensen, Gucci, en snabbis in på Schuterman och avslutningsvis Louis Vuitton.. Hittade ett så uuuuuuuursött armband som jag bara måste ha nu nu nu!
Trötta och sega satte vi oss välförtjänta på Espresso House och njöt i solen. Timmar senare åkte vi hem och visste vad som stod framför oss; Engelska plugg, föredrag om ett land. Mitt land är Saint Vincent & Grenadinerna.
Ame,Jonna och jag hade trekants-dejt på msn där de mesta orden som cirkulerade skulle få Jesus att hoppa upp i taket i kyrkan! Svordom efter svordom, stress, självmordbenägna meningar osv... och nu timmar senare är vi alla klara.! och imorgon ska det redovisas, för och jag bryr mig faktiskt inte ett dugg hur den går, jag är bara glad att jag/vi pallrade oss igenom detta helvete vi hade ikväll!

Näe nu ska jag fortsätta kolla på Chrisitne, sen natti natt. Valborg imon= Partaj, dock blir det lungt lungt för mig efter helgens händelser, har bildbevis nu på hur fin min rygg är iaf. ! =/ Enjoy säger jag bara, men halvkänsliga tittare varnas! haha!

XoXoXo

image26
Härliga härliga fyllor man kan få =7
för den som inte vet,så finns faktan inlägget innan
/Caroliné

Partyts pris

Helg helg, efterlängtade helgen som äntligen kom!
Efter plugget i fredags så gick Ame,Emma och jag en liten shoppingrunda i stan, därefter åkte vi hem..
Emma och jag bestämde oss för att senare ta en "after schoolare" på Ego så vi möttes upp vid Rådis och satte oss där, gud vad gott med vin och girltalk. Saknat min lilla plutt så, du och jag tjejen!
    Sarah kom till oss efter jobbet och joinade tjejsnacket, därefter gick vi till Fadi och hans vänner för ett snabbt Hej sedan tackade Emma för sig och mötte Nisse och Olle. Sarah och jag tittade in en snabbis på Kitten precis jämte oss där vi var. Träffade alla godingar som man inte sett på år och dar.. Efter Kitten blev det Laroy och Spy bar, och mitt i all fylla så har jag lyckats pajja ryggen totalt, på vägen hem känner jag att jag är blöt på ryggen vilket visade sig vara blod, hela min ryggrad är helt uppskrapad, och ironin i det hela?! Inte en skråma på min jacka eller chiffongklänning, bara linnet under. Hmmm?! vad har hänt?! :S  i taxin hem mådde jag inte alltför bra efter alla snabba drinkar,shots och vinare så ahh....
         Niklas ringer och ska möta upp mig, killen som har noll i lokalsinne! "-Jag är i Mörby centrum" upp in my ass att han var, istället yrar han omkring vid Danderydssjukhus.. så innan vi har hittat vart var och en är så rinner klockan iväg och solen upp. Halv sex var vi hemma, och så gott det var att bara komma hem och sova! Min rygg, kan inte beskriva smärtan!!..

   Det är morgon och lördag, Niklas kommer på att han ska till frisören, haha snacka om att få snabba ryck till taxin... därefter får jag ett telefonsamtal av honom där han undrar vad ända in i katten jag har gjort med ryggen?! Flera teorier diskuteras eftersom jag inte har något minne... Därefter har det vart en skön helg med vila vila och åter vila. Dock en aningen uttråkande.. Tackar min snälla granne Helena för all hjälp! Har passat på att sitta i parken utanför i den sköna solen! Under natten har jag försökt sova men bara vridit och vänt mig i smärta får samtal och sms av Fadí, Carl och Erica. Så någon sömn har det inte lyckats bli än..

Imorgon är det måndag, vilken dag! Börjar med nationella prov i English B, skriftligt. Därefter jobbintervju och senare till doktorn som ska kolla ryggen. och allt detta ska vara klart innan 14.00. Ja näe men jag är ju som sagt tidsoptimist så det är bara att keep on!

Nu ska jag fortsätta min date på msn med Ame, hon vet lika lite som jag om vad vi ska göra på provet. Tack tack inte bara jag som är stupido :P

XoXoXo


5timmar och sol

Idag, onsdag, den 23/4-08, klockan 08.00 var det dags för nationella prov i Svenska-skriftligt. 5 timmar hade vi på oss (08.00-13.00), OMG vad min första tanke, alla som känner mig vet att jag inte är typen som gillar att sitta still i ett knäpptyst klassrum, jag är en pratkvarn. Men sömnig som jag var hade jag inget val än att pallra mig till skolan!
         Det blev ju inte bättre av att solen skiner starka strålar in i fönstret, längtan efter att bara vara klar och kunna springa ut och sätta sig blev allt större och större, märktes på alla att tiden hellre hade spenderats ute i solen!
Provet i sig var väll inte direkt svårt- temat var Sagor och myter. Sedan var det 9 olika uppgifter som man kunde välja mellan, därefter skulle man skriva antingen en krönika, debattartikel eller essä. osv. 
      När provet väl var avklarat gick Anne-Marie,Karo och jag en snabbis på stan, kikade bland annat in på Buttericks, gud vad den affären är rolig! Sedan var det bara att gå tillbaka till skolan för vår kära samhällslektion (okej roligt ämne, men vår lärare har 5-6 skruvar lösa så hmm ja inte så rolig lektion) Efter cirka 20 min hade alla lycktas prickas av i närvaron, och hon har hunnit upprepa samma sak ungefär 500 ggr! Får åka till nått byggvaruhus och införskaffa en skruvmejsel och sätta allt tillrätta!

Efter skolan så har det hunnits med att vara ute i solen, jogga en liten runda (i bara T-shirt o jogginbyxor), men puh vad jobbigt det var, fortfarande aningen täpt i halsen =/, och nu bara ta det lungt och förbereda inför morgondagen.
    Imorgon ser dagen ut hittills skola vid 10.00-12.00, skööönt! Plugga en stund på Stadsbibblan med tjejerna, därefter sola i Vasaparken med Pier, ja du är allt bra lat du! :P Sedan är jag helt fri, känns riktigt skönt att inte vara helt bokad.

P.S Hade världens mysigaste eftermiddag igår med Mr Skitunge (hihi) i Kungsan, så skönt i solen, snart är verkligen sommaren här! D.S

XoXoXo



72 timmar

.. de 72 värsta timmarna i mitt liv börjar snart komma till sin ände! Jag har legat sjuk och vart totalt okapabel till att orka röra mig. Det har vart en så fruktansvärt TRÅÅKIG helg! Helger är inte gjorda för att man ska ligga hemma. Nej nej helgen är till för att vara ute och leva rövare! ;) men men imorgon är det en ny vecka, jag börjar bli bättre så ska göra ett försök att gå till skolan, skönt att det bara är en lektion..

Fredag, orkar vara i skolan sisådär en timme sen tackar jag för mig och åker till Espresso som vanligt för en latté, sen går en lång runda.. därefter slutar mitt sociala liv för ett par timmar och jag ängnar helgen år att hosta hosta och ja åter hosta... Nu har jag sån träningsvärk i mina magmuskler!.

Idag Söndag, är det min sötnos Anne-Maries födelsedag! så Grattis gumman på 19-årsdagen! <3 Hoppas du haft en underbar dag, trots din halsflussi som du fick i veckan =7 gud helgen har verkligen inte vart på vår sida! Firar dig får vi göra nästa helg, med pompa o ståt! <3
Har även idag sutit och spanat ut lite olika outfits för en skiva, med tema karaktärs-klädd. Vilket menas med att man ska vara klädd som en skådespelare/erskas roll/karaktär i någon film. Kul, men gud vad klurigt och komma på något bra!

Nu blir tv och mys sen sängen

XoXoXo

                     image24
Ame baby hjärtegull! <3
(t.v)

Atschooo!

Puh,imorse var jag heeelt död, fyfasen vad jobbigt det var att vakna och gå upp idag. Men näe, jag skulle till skolan idag, trots en natt utan sömn som istället fylldes av en massa nysande och ett nattsamtal från två ytterst fulla pojkar, Felix o Niklas- Thanks dudes ;D

Igår var det studiedag och pluggiga jag (host host) skulle för en gångs skull vara duktig och faktiskt plugga på denna studiedag, så gick till stadsbiblioteket. Snuvig, hostandes och nysandes plågade jag mig igenom 2,5 timmars pluggande innan jag fick nog och insåg att jag hade bråttom till Sturegallerian, närmare bestämt till optikern där, hade bokat tid för synundersökning. WOHO! =7 På vägen dit eyespotade jag Mr fancy bathingpants ;) på Espresso, hehe -glassa i sommar med våra snyyygga badkläder ;D hehe.. När jag iaf satt där och skulle göra undersökningen (vilket inte var kul som förkyld o febrig) så nös jag hela tiden, och varje gång slog jag i huvudet i mackapären där man kollar i. Så fick boka ny tid och förhoppningsvis är det en frisk Carro som återkommer!
       Resterande timmar av dagen spenderade jag Pluggandes, oj oj vad duktig jag var! !

Idag som sagt tog det tid att vakna till helt och hållet, men idag var det endast en lektion, Kultur och Stilhistoria =Sömnpiller! Därefter god lunch med fisk,potatis och sås. Sedan tog jag en promenad med Jonna och följde henne till hennes jobb, därefter träffade jag Fadí och vi gick en lång runda, och jag menar verkligen en lååång runda! tror vi gick a säkert en 1-1,5 mil! (och nej jag överdriver faktiskt inte :P)

Nu är det Efterlyst som gäller vid sidan av bloggandet, intressant att höra vad dom säger angående "Engla-fallet" vilken sjuk jävel han är som gjort detta! Kastrera honom och sätt honom på en öde ö där han kan stanna för alltid!
      Hur kan man låta en såpass psykiskt instabil människa gå fritt i samhället?!

Imorgon är det fredag skola mellan 8-15.30 !! Puh! Då får det allt bli en lugn skön kväll hemma!

XoXoXo


sjuklingens dag


bra start på dagen? knappast!
Vaknar och är ett vrak, helt död, feber, förkyld och kan inte prata. men jag tar mig i kragen och bestämmer mig för att åka till skolan. väntar på tåget, men inställt pga signalfel. ovanligt?! ! känner mig aningen yr och vet att dagen inte kommer bli till det bättre. första lektionen idag är religion- islam. ett ämne som jag verkligen hatar. tycker det är så urbotat tråååkigt med religion, visst det kanske är bra att ha inblick i andras religioner. men personligen så bryr jag mig inte ett dugg! efter en halvtimme klarar jag inte mer och åker hem. så nu ligger jag här snuvig och skakandes som en duracell kanin. ska sätta på en film och krypa ner i sängen. får väll se om det händer något roligare under dagen värt att rapportera. annars så hoppas jag att ni alla är friska och krya!

XoXoXo
miss you
                                    image21
sjukling sjukling på bilden där, säg mig vem som tröttast är ^^
moi :P




Okej låt säga att jag har haft waaaay to much fritid idag ^^ hehe mobilen har vart stendöd också, 2 samtal (okej från mamma :P) 4 sms. så många timmar att slå ihjäl. Tackar vet jag att Desperate Housewife hade premiär idag! Woho! Under dagen så hittade jag ett test (genom Alex) om hur mkt brat man var, damn först vill jag avslöja att Alex fick 50% Brat och jag då, hm ja efter blogg-kriget med Miichi om att jag skulle vara brat så är det knappt så att jag vill avslöja mitt resultat men okej. 92% !! hmmm.. aja bara ett dumt test så HAHA. Okej min familj råkar vara "Blå hela högen" men whatever! Enjoy!

                           image22


 

XoXoXo
sleep tight
!


Märkt

Efter helgens alla bravader var Anne-Marie och jag aningen märkta när vi skulle vakna imorse och dra oss till skolan, försov oss. WoHo! Så då var det ingen idee att skynda sig, bara en lektion.

vid halv tolv åkte hon hem och jag ska föröska mig på plugga, men jag är fortfarande helt sliten. Puh! Men bara att borra ner huvudet i böckerna och läsa om Islam..!!...- hur roligt kan det bli?! :O Inte så, men jag lär ju somna inom kort igen! haha

XoXoXo


Sthlms Helg Kaos

Okej måste bara börja med att sörja två par av mina jeans som härmed får begravas för all framtid. Ingen bra helg för mina byxor.
Jeans nr 1, ljusa stuprörsjeans som jag bara älskade,vad hände? jo olycka nr 1, det är fredag sista lektionen för dagen, ska klättra upp på nån jäkla bänk och dra ner persienerna, klart och gjort ska jag hoppa ner och vad hör jag jo et scchhrrrett det går ett hål över knäna. olycka nr 2, det är fortfarande fredag jag går hem på väg från skolan, har vart inne och köpt god drick yoggi på Ica Östermalm, vad händer? jo jag tror att jag skruvat åt kork-fanskapet,har jag det? Näääe så vad händer jooo mitt i min powerwalk känner yoggin att den hellre ska finnas på mitt högra byxben än i min mage. Tack mina byxor är sönder och luktar sur mjölk,

Jeans nr 2, ljusa jeans, vad hände? jo det är lördag eftermiddag/början på kväll Anne-Marie och jag sitter på Burger King och njuter Cookie ´n cream (B Cool) Nicklas, Dennis & John sluter upp med oss, Nicklas drar nått jäkla rolig skämt (sarkasm) och jag ska typ sparka mot honom. Dåå hörs ett jäkla sssccrrieeets, vad hade hänt? Jo dom gick sönder mitt i hela aahh, gissa vart. Skitkul o vara ute med dom byxorna. NOT :P

Så mina byxor hade ingen lyckad helg, rest in peace! (wiehooiiee nu har jag iaf en motivering för shoppingen ^^)


I övrigt denna helg så har vi stojjat och haft kul som bara den, skrattat mig 600 år äldre! =) Efter utgång på Toxan drog vi oss till kära donken för att mätta våra magar eller för att citera Dennis "jag måste ha mat,annars så svimmar snart min mage" efter detta tog vi oss till söder för att hämta bilen därefter körde vi, vad jag ville kalla                          "I en annan del av Tyresö" för att lämna av Anne-Marie,sisådär 4 på morgonen för att därefter bege oss till donken vidare hem till mig. var väll hemma vid 06,45 .. Sömnig? Nja njo, fast lilla Dennis hade däckat bra i bilen ^^ Och John kämpade på att hålla sig vaken vid ratten :)

Och idag söndag blev det ännu mera stojj o driv, måste även tillägga lyckan över DJURGÅRDENS ytterliggare vinst, daaamn we´re on fire ;) Efter en dag med killarna, Emelie & Anne-Marie var det dags för dom att åka hem vid typ 6, till kylans landsmarker ("Hedismoris"-Hedemora). Anne-Marie & jag begav oss till Täbban (/Täby C) för att hon skulle träffa nån dude, som tro mig vi inte vill fördjupa oss i (loong history,and pretty lame ´n boring-sorry Ame ^^) då blir hon till sist galen efter att hans dryghet (911-han är tönt, okej- således hans vänner)! Gud i helheten vad sur hon var, damn trodde jag skulle få en smocka. meningar som "Hur i helvete kan en jävla tönt dryga sig så, asså han vet inte vem jag är" , "jävla fjanttönt" osv. (ni får ursäkta att det inte blev någon censur)  Så nu ligger vi här hemma hos mig, klockan är 02:02 och kollar på Gold diggers, nu börjar jag bli trött!

Sleep tight!
XoXoXo


image20
As allways me, Anne-Marie, John(tittar bort) & Dennis

Sofi Fahrman vs Caroliné Pettersson

Under Niklas middag kom vi in på ämnet "vem man är lik" riktigt kul och höra av folk vem man är lik eller vilka man tycker dom liknar. Vid avslutningen sommaren 07 fick jag höra av två helt okända personer vid olika tillfällen att jag var lik "Bree Van De Kamp" som spelas av Marcia Cross. (a jo tack var min första tanken, den drygaste karaktären i tv´s historia,men på denna tiden hade jag långt hår och lite röd/mahogny färg, så kan kanske se likheten..)

Men då iaf på middagen får jag höra att jag är lik henne "men hon som bloggar om mode o sånt & skriver i tidningen,tv osv." - Sofi Fahrman? - Jaaa hon!

Våra drag skulle tydligen liknas varandra, bortsett från tänderna, men annars skulle vi vara lika som bär, njaaa tack för komplimangen eller vad man ska kalla det men att jag och Sofi skulle vara lika. Näe tror inte det, men det var nog den gulligaste personen jag liknats med. Så ändå ett stoooort TACK =)

image16  image18
Säg vad ni tycker skulle vara kul att höra fler röster ;D //C

XoXoXo


Nicke 20th-Callgirl

Graaaaaaattis Niklas på stooooora dagen, 20 år idag. Firandet började redan igår med middagsbjudning på Ego, myspysigt. Sedan drog vi vidare till Toxic, där kvällen bara gick utför. Emma och jag tackade för oss och åkte hem till vårt. vid halv 4-tiden ringer en aningen rund om fötterna-Niklas och ska ta en taxi hem till mig. Stackarn fick stå ute o frysa i heeela 5 minuter, råkade somna. Sorry! hehe.  Myspys med film sen somnade jag gott igen. Sedan var det en seg morgon. (kl 14-morgon?) 
Resterande av söndagen har vart redigt dryg för min del måste jag säga, har bestämt mig för att sluta röka och igår tog jag sista ciggen. Idag,hur mår jag? Näe inte alltför bra, men men! 

Strax ska jag dra mig och ha en enmans date med min kudde haha och kolla vidare på   "En callgirls dagbok", premiär idag, och jadu jag har fortfarande inte avgjort hurvida bra eller dålig den är..Hittills har man lärt sig några av en callgirls "regler", se henne ha sex med en gubbe (euiee), ge en (faktiskt riktigt snygg hunk) en avsugning på ett hotell. (Ingen dokumentär, utan en ny serie med Billie Piper-Yes it is "one hit wonder" Billie Piper!) 

Måste bara tillägga att jag är överlycklig att min blogg funkar igen (oj vad för mkt fritid jag har..?!.)

image15
//Grattis födelsedags-barnet!  

XoXoXo


5 dagar av allt

Okej Lördag kväll.
- Vart är jag? -> På kallaste sidan av Sverige,Västkusten.
-Vad tycker jag om västkusten just i denna stund? -> Det är KALLT som fan & "party-livet"=Noll,Zero,Null,Nada

hahah så summa kardemumma,jag längtar till tåget imon. Thank good det är vid en lite mer vettig tid för avgång, 11.37, shit vilken tid blir det då? Det är ju sommartidsbyte i natt :S aja det löser sig (tidsoptimist)

Under mina kära dagar här nere har jag besökt familj, släkt och vänner. Stjojjat med min älskade småsystrar (byggt isigloo,och självklart finns bildbevis haha) haft kalas till min ära, damn somnade i soffan-vilket sällskap jag är. Firat söta lilla Alex som imorgon/idag joinar med mig hem till kära Stockholm,som vi ska fira med pompa och ståt

RSS 2.0