dearest cellphone

Cinderella story...

Berättelsen har levt med oss sen vi var små, sagoberättelser osv. och häromdagen (i tisdags) så var jag med om min story! Men den här gången handlade det inte om någon prins, utan en av mina käraste ägodelar MIN MOBIL! Jag jobbade kväll och någonstans mitt i allt så tappar jag min telefon, panikslagen letar jag överallt där jag gått, men tror ni att jag hittar den? Of course not! Försökte ringa den miljontals gånger från jobbtelefonen men röstbrevlådan gick på direkt. Inte igen tänkte jag, blev ju av med min mobil i Thailand i julas och då grät jag mig nästan förkrossad, men fanns inte riktigt tid för det just nu utan fick jobba vidare.
Dock kunde jag inte sluta tänka på det, så när jag slutat och kom hem kom tårarna mest för att jag var så jäkla arg. Jag visste ju att jag aldrig mer skulle få se min mobil och att allt i den var borta såsom kort, nr osv. Finns ju tyvärr inte så många ärliga människor i dagens samhälle, eller?

För att distrahera mina tankar åkte jag till tvillingarna på pokerkväll och Buzz, vid midnattsnåret kommer mamma dit och min första tanke är att hon skulle hämta mig för det regnade ute, men där i hennes hand fanns den! MIN MOBIL!!! OMG! Jag skojjar inte när jag säger att jag hoppade av glädje, aldrig har jag blivit så glad över att se den. Tydligen så var det en tjej som hade hittat den och letat upp mammas nr i telefonboken och ringt upp henne och sagt att hon hittat den, så mamma hade gått ner och mött henne för att få den och sen åkt till mig och lämnat den.
Tänk att det kan finnas så snälla människor, borde finnas fler som henne för idag är det inte en självklarhet att någon lämnar in den hos tex. Polisen eller letar reda på ägaren. Jag kan ju också säga att det märks att den har vart ute på äventyr och förmodligen blivit överkörd, repad överallt och en stor reva över hela touch-screenen men den funkar! Så får lämna in den så den blir lika fin som den var bara timmar ifrån. Jag är fortfarande chockad att jag fått den tillbaka, trodde verkligen VERKLIGEN att jag aldrig mer skulle få se den men det fick jag och nu ligger den här jämte mig! Detta är vad jag just i denna stund vill kalla för min Cinderella story! Som sista ord så vill jag påpeka att alla som inte kan ska lära sig att det som är mitt är mitt och det som är ditt är ditt!


XoXo

Callie


RSS 2.0