gipsad =/

Vet inte hur jag ska börja, först får jag väll ursäkta med att jag vart alldeles för slö med bloggandet den senaste tiden, veckorna har sprungit iväg. Men har haft fullt upp mestadels av tiden..


Det här med ketchup- effekten är något som jag måste lida av, först händer inget sen allting på en och samma gång någon mer som känner igen sig? Jag gör det definitivt!


De första veckorna av sommaren har bara flugit förbi, som sagt innan så ska jag spendera sommaren nere på västkusten och just nu i skrivande stund så njuter jag av solen ute på balkongen men det är väll nog första dagen som jag haft möjlighet till det, har det inte regnat så har det vart gråmulet och blåst så in i norden! Dock är solen inte så varm så det är strandväder, vilket leder till ett avslöjande, jag har fortfarande inte tagit mitt först dopp i år och snart är det juli! Men just nu, även om det skulle vart vindstilla och 30 grader skulle jag inte kunna ta mitt efterlängtade första dopp á la 2008 för sitter med gipsat ben! Alla jag känner eller bekanta frågar hur jag klantskallen Carro den här gången lyckats skada mig? För detta händer alltid, jag är olycksfågeln nr 1. Enkelt kan jag då bara svara - Studenten hände! Dock inte min student, den överlevde jag allt, utan min goda vän Jonathans student. På slutskivan och några drinkar senare "snubblande" jag till på ett trappsteg vilket resulterade i mitt ytterst vackra blå gips! Som kliar nått så frustrerande, skulle inte någon smart person kunna uppfinna ett kli- fritt gips?! Snälla jag ber!


Men som ett gipsat ben inte vore det enda så vaknade jag idag med smärta i käken, vilket visade sig vara en visdomstand som är på väg, herregud säger jag bara 20 år och fortfarande TYDLIGEN inte fått alla tänder! Räcker inte smärtan i foten?


På mitt sommarjobb hann jag jobba hela tre dagar innan jag blev sjukskriven, nu tänker säkert många men gud vad skönt att få vara sjukskriven och ligga hemma om dagarna? Men det kan jag verkligen inte hålla med om, dagarna är så dryga så det går inte att beskriva, ingen är hemma för alla jobbar ju och på egen väg kan jag inte gå så långa sträckor, dessutom får jag för ont för att orka gå långt. Så jag får "glatt" ligga hemma ett tag till och fortsätta kolla på alla gamla filmer som finns. Eller så har jag ju tid över till att skärpa mig med bloggandet, men seriöst hur kul skulle dom inläggen bli, idag har jag tittat på tv och film. Osv. eller vänta jag kan ju recensera då, kanske är ett sign haha!

Imorgon så ska mamma hämta vår nya bil i Göteborg, så nu får jag väll ta tag i mitt körkort annars lär det väll aldrig bli av. Sen ska jag vara med Andreas "Blondie" Karlsson, får se vad vi hittar på förmodligen film och en massa prat, mycket att ta igen har inte sett den människan på ett år.

Men nu tror jag rundar av, kan inte komma på så mycket annat att säga. Saknar mina käraste ni vet vilka ni är, men förhoppningsvis så går tiden fort även fast jag inte vill att den ska det så vill jag ändå det - Hängde ni med? Jag gjorde knappt det!


                                                     

XoXoXo

Carro


STUDENTEEEEN!!

Nu sisådär ett par dagar är jag i någorlunda bättre skick efter studenten den 5 juni! Fyfan vad det verkligen var den bästa dagen i mitt liv!! Vi började med champagnefrukost för att sedan gå tillbaka till skolan för fotografering. Därefter var det lärarträff där vi fick våra betyg, fick ett snitt på 16,72!! (riktigt nöjd för det resultatet!) Sedan var det ner till stora ljushallen för själva avslutningen, Jonna och jag satt och grät ikapp, vet inte varför jag grät så mkt den dagen, men en massa känslor, blandat med ingen mat och starta dagen med alkohol kanske gjorde sitt också. Sen så släppte bara all press man haft den senaste tiden, efter den fina avslutningen var det dags att ställa upp sig klassvis redo för utspringet! Emma och jag höll varandra i händerna, gråtandes som 2-åringar båda två! När det är dags för oss att springa ut möts vi av en helfylld skolgård, men vi visste alla vart våra familjer stod så det var ändå enkelt att hitta =)
Efter att allt hängts runt halsen, fotograferats med plakat och allt var det dags att snabbt byta om och upp på flaket! Så jäääääävla kul vi hade på vårt flak, helt sjukt kul vad vi hade och champagnespruten flödade och när resan sisådär två timmar senare var över luktade vi alla som en dålig drinkmix. Helt dygnrak ska vi hitta mina föräldrar som gått och satt sig i Kungsan på "smaka på sthlm" för lite käk. Tack JA en hamburgare satt inte helt fel! Mottagningen orkade jag inte med och på vägen hem däckade jag direkt, så jag deltog endast i presentutdelningen och tårtan innan jag gick och la mig en stund till för att sova innan det var dags att göra sig iordning på nytt för slutskivan! Den var rolig, inte direkt den bästa och som sagt så mådde man ganska så trasch, vi halv två tiden tackade jag för mig och åkte för att möta Konrad, hade myspys vid slussen innan jag kände att jag måste hem. Och nu börjar det riktigt underbara, var utelåst till halv 9 på morgonen, wiee. var ju så otroligt skönt att stå där med bara en lätt klänning, brrrr!

Fredagen spenderade Alex och jag på Skinnarviksberget och drack cider, åt jordgubbar och chips och hade det myspys i solen/solnedgången. Sen träffade vi Christian, Felix och Lucas där. Sedan fortsatte kvällen.

Lördagen var vi allmänt slitna så var endast chill, var med Chrille och senare även Felix. Alex var och firade Feddy som fyllde 19 igår, stort grattis till dig killen, och hoppas satan i mig att gårdagen var bra, för damn var rädd jag var! Shaky shaky as you said :P

Södagen, ja helt ärligt så har jag inget minne utav dagen, kvällen var vi som sagt med Feddy, Nicky och Arthur, minnesvärd afton må jag säga!

Idag är det måndagen, dagen som jag fruktat bra länge! =7 Ikväll 22.45 reser jag och Alex söderut, närmare bestämt västkusten, för att spendera hela sommaren där, 2 månader.... Två månader som jag verkligen inte INTE vill spendera där =/ Kommer sakna mina gullungar här så otroligt mkt, och Mr Lenik dig kommer jag också sakna =( Men som sagt har inget val än att åka, ska försöka komma hem så ofta jag kan, sedan i augusti är det dags att börja förverkliga ett av mina mål, längtar som bara den! =) Skriver lite senare, är strax framme hos Sarah där vi ska spendera sista timmarna! Så får skriva lite senare, har vart dålig på att lägga in bilder, men har en hel del timmar att slå ihjäl sen så då får jag fixa och trixa =)

XoXoXo
so loong


 

summering

förlååååååt, damn vad jag är seg och lat på att blogga nu, men har vart fullt upp!!
fredags så kollade alex, martin och jag som sagt på flaken och så, har jag skrivit det? kanske jag har mitt minne är helt upp åt väggarna just nu!
Lördags så var jag på K-1 Galan på Hovet och kollade på thaibowningen, asnaijs platser (ring side) därefter bar det av till Huset för att möta Emma och Sarah där, skitkul kväll! Träffade Filip Rydbeck, inte sett honom på år och där, träffade Marcus och Konrad också som Sarah och jag fortsatte festa med på kvällen/natten. Efter alla strapader tog vi alla taxi hem till Marcus och somnade gott gott! =)
Söndagen spenderade Sarah och jag med att soooooola i Balders Hage (haha!) bara älskar det namnet på den parken, får mig att skratta lika mkt varje gång jag tänker på det! ;) Måndagen, ja harregud vilken rolig morgon, var i skolan 8.00 PRICK! trodde svenska började då, men inte en människa ur min klass där så nehepp åkte hem, därefter på eftermiddagen när vi alla skulle mötas upp vid svampen för att gå vidare till Vapiano och ha klassmiddag, får jag höra varför var du inte på svenskan?! men WTF, jag var ju där, dom bara näe, och jag bara eh jo! sen kom vi på vad felet var, vi började 10.00!! alltså var jag två timmar förtidig, (skitkul,not) men iaf, fram till middagen på Vapiano, jättemysigt, tack tjejer, gott med vin var det också i mängder ;) därefter gick Emma och jag till centralen för att möta mina föräldrar som kom hem. Tisdagen så var det Studentlunch i skolan, därefter på kvällen gick vi till centralen för att möta lillasyster som kom hem! Heeelt underbart, älskar lillan och som jag saknat henne!
Onsdag, Vårfest på skolgården, var väll i sisådär bra skick, men men soligt o fint var det! därefter gick jag till centralen med Ame för att hämta Alexandra som kom upp till sthlm idag för att fira min student, sen har det vart fram och tillbaka på systemet idag (3ggr) för inhandling till flaket! Damn hel slut i armarna kan jag meddela! Sedan har vi yrat på stan för de sista bitarna till studenten! MOrmor kom ikväll, och nu ligger vi här helt slut syrran alex o jag och gör ingenting, syrran har provat allt i garderoben :P och nu måste jag snart sova, om bara  timmar så är champagnefrukosten sen kommer allt gå fort som bara den! Faaan! det är studenten imorgon!! Helt sjukt, dagen är imorgon/idag klockan är ju efter tolv, helt sjukt sjukt sjukt! Dessa tre år har bara rusat förbi! Imorgon smäller det stort, vi kommer synas och höras, imorgon kommer det stooora fylleslaget i sthlm!
Men nu är det nattinatt! Imorgon är sista dagen av mitt studentliv!
                                (Alex tack för att du är helt underbar, you know why)


XoXoXo Callie


RSS 2.0